Dexteroza Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam, mam problem z drążkiem zmiany biegów - otóż przy prędkości ok 80-100 km zaczyna okropnie drgać i drgania sąwyczuwalne w całej kabinie. po oględzinach na kanale doszedłem do wniosku ze guma stabilizująca drążek (pod silnikiem) jest wytłuczona i ma mega luzy. Chciałem zapytać czy mozna to dokupić czy trzeba cały drązek wymieniać? Ile taka zabawa moze mnie kosztowac:) dzieki Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Guma drążka stabilizatora, bez problemu to kupisz. W katalogu IC masz Lemforder za 39zł. Wyższa półka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goorairrema Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Äčĺňŕ 9 ďđč äčŕáĺňĺ Îăóđĺ÷íŕ˙ äčĺňŕ äë˙ ďîőóäĺíč˙ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.