Sabt Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Navara d40 2007r automat. Czy reduktor w automacie jest taki sam jak w manualu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 z tego co wiem, to taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 obyś miał rację bo już zamówiłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 obyś zamówił z tego samego rocznika bo mogą się różnić złączami. automat/manual to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 jakimi zlączami bo jutro mam odbiór więc sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 tak jak rocznik 2006 ma np,erg sterowane pod ciśnieniowo a 2007 elektronicznie tak też w reduktorze może się nie znacznie różnić sterownik reduktor będzie ten san tylko element odpowiedzialny za przełączanie trybów pracy może być inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Mogę potwierdzić reduktor z manualnej skrzyni jest taki sam jak do automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.