hugh_h Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 nie dawałeś znaków więc do pt mam zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regwit Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) No i gotowe: jeszcze tylko mocowanie do szekli i sama szekla , ale muszę fundusz zgromadzić Już po testach, robi aż miło: Edytowane 16 Marca 2014 przez regwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosssssa Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 A u mnie sprawa wygląda tak że: z takich rzeczy wyszło nam coś takiego. fotorelacja będzie potem jeśli ktoś chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Hubert jak zgromadze troche miedzi też tak chcę do terranka mojego tylko może trochę wyżej tą winde dopasujemy Edytowane 5 Czerwca 2014 przez siara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Wrzuć dokładniejsze zdjątka żelaza i pod jaką wciągarkę robiłeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Wygląda na to że R20 po 2000r jest sporo więcej miejsca w zderzaku np. na wyciągarkę niż w tych do 95r. Fajnie to się schowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 no w sumie to wciągarka od wyciągarki o igreka krótsza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosssssa Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Wygląda na to że R20 po 2000r jest sporo więcej miejsca w zderzaku np. na wyciągarkę niż w tych do 95r. Fajnie to się schowało. No nie do końca bo zderzak poszedł 2 centy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 NO dobra już wkrótce premiera i więcej fotek sporo pracy ale się opłacało i tak udało się zbudować takie cudo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 konkret ile waży ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 nie wiem muszę sprawdzić ale tak na oko ze 35-40kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No to sporo, nawet bardzo sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 winda z liną też pewnie koło 30 ... razem sporo, i to z pół metra przed przednią osią ale przynajmniej masz komfort, że nie odpełznie od auta i nie zostawi Cię w błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 trochę przednie zawieszenie dostanie, jak coś to mam drążki skrętne ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamK_71 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam Serdecznie wszystkich. Jestem tu świeżakiem i dopiero uczę się szusować po tej stronie. Jestem posiadaczem Nissana Terrano II. Czy ktoś mi podpowie gdzie mogę znaleźć tematy aktualne dot. zderzaka przedniego z płytą do tego modelu? jakieś plany lub czy może ktoś ma do sprzedania w rozsądnej cenie? Kończę składać swoje Teranno a robiłem od podstaw. W sumie do tygodnia chcę wyjechać a tu brak zderzaka a ceny producentów mnie przerażają ... powyżej 2000 . Czy moze mi ktoś Pomóc??? mówisz i masz a teraz uzupełnij profil http://forum.nissanklub.pl/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Lemmy dzięki ... rozumiem, że autko bez "serca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam nowego kolegę - pogadaj z Łysym (z Jastrzębia), chłopaki mi robili zderzaki i progi do terrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf_87 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Posiadam dwa zderzaki metalowe przod i tyl do tego płytę pod wyciagarke na przód oraz progi boczne w komplecie za 1500zl ściągnięte z samochodu wystarczy odmalowac i jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ale jaja a ja przed chwilą sobie przypomniałem o Twoim ogłoszeniu i właśnie go szukałem z tą myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamK_71 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Posiadam dwa zderzaki metalowe przod i tyl do tego płytę pod wyciagarke na przód oraz progi boczne w komplecie za 1500zl ściągnięte z samochodu wystarczy odmalowac i jak nowe Witam. Czy ktoś ma jakiś kontakt z łysym z Jastrzębia badz Wolf_87. pisałem do nich ale cisza??? a chciałem więcej info odnośnie tych zderzaków pod wyciągarkę Edytowane 9 Października 2015 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 napisz do nich w prywatnych wiadomościach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamK_71 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Wolf??? Łysy??? Możecie sie odezwać?? Napisałem do was wiadomości i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf_87 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 wróciłem do żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nie wiem gdzie to wstawić to wstawię w tym wątku , metalowy zderzaczek do T2 zrobiony przez znajomego ( do mojego tyranka:) ) uważam ze jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Bardzo fajny za niecałe dwa tygodnie zobaczymy czy tak samo dobrze "robi" w terenie jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Przyszedł czas na zmotanie przedniego i tylnego zderzaka stalowego. Czy ktoś ma jakieś rysunki techniczne zderzaków do T2 i jest w stanie udostępnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi