Gość rysuchom Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Witam.Mam pytanie ,czy można zamontować silnik 2.0 do P11.144 1.8.Czy obędzie się bez przróbek.? Na co zwracać uwagę przy zakupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yetti768 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witam, co by nie zakladac nowego tematu, pozwolę sobie tu wyszucic swe żale.... otóż z pomocą dziurawej chłodnicy i uszkodzonego termostatu "posadziłem" silnik w mojej primerze. Moje pytanie jest następujące czy mam szansę włożyc do mojego auta silnik z p11, bo do p11.144 nie mogę nic znalezć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laszlo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Jeśli jest to silnik sr20DE (duże D duże E ) to dasz radę. Były montowane w p11 gt ( płaskie tłoki ) i w almerach gti. Sam zmieniałem niedawno na taki z almery. W p11 był jeszcze silnik 130 KM . Z nim nie wiem jak jest z przekładką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.