Mati2 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Dziś po po południu chciałem wejść do auta i pękła mi klamka prawie na całej długości. 1.Czy jest jakiś klej żeby to skleić? 2.Czy jest sens to kleić? 3.Wyczytałem na forum że tylna lewa klamka jest taka sama jak przednia lewa czy na pewno pasuje? Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2011 przez Mati2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Dziś po po południu chciałem wejść do auta i pękła mi klamka prawie na całej długości. 1.Czy jest jakiś klej żeby to skleić? 2.Czy jest sens to kleić? 3.Wyczytałem na forum że tylna lewa klamka jest taka sama jak przednia lewa czy na pewno pasuje? Pozdrawiam ad1. nie ad2. nie ad3. tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Biorąc pod uwagę ceny klamek, nie ma się co szarpać z klejeniem. Miałem klejoną (zanim kupiłem), pojeździłem na niej... 2 miesiące. Szkoda czasu. Nie pamiętam z czego są robione klamki, jeżeli z PP lub PE, to tych dwóch tworzyw nie klei żaden klej. Można jedynie pospawać. Ale odlew jest mocniejszy niż klej czy spaw. Czyli po takiej imprezie wracasz do tematu... 35zł z przesyłką za chrom, tył i przód jest taki sam. Sprzedawcy czasem rozróżniają, gdyż sprzedają z cięgnami które są różne, ale można je odpiąć i zamienić. Reszta pasuje i pracuje bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pafcio Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 mnie pękła zimą, za mocno pociągnąłem, skleiłem super glue i trzyma już 9 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 @Mati2 mam taką klamkę tylko w moim kolorze, jak Ci to nie przeszkadza to podjedź i sobie zabierzesz, tylko teraz jestem w trasie i koło piątku zjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dzięki DINO za za szczerą propozycję. Właśnie przed chwilą zaszalałem i kupiłem na alledrogo kpl.klamek chromowanych za 100PLN. Twoja nyska ładnie się prezentuje z takimi klamkami może na mojej też będzie ok. Mam nadzieję że wymiana to nie jest kosmos. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Mam nadzieję że wymiana to nie jest kosmos. trochę tarabanienia jest, ale spoko, z tyłu trzeba odkręcić zamki i poluzować bo nie dasz rady wymienić i do tego małe kluczyki i duużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluch Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam poszukuję klamki zewnętrznej lewej w kolorze takim jak na zdjęciu. Jeżeli ktoś z forumowiczów taką posiada, to proszę o info. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Giełda lub alledrogo ,na bank kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluch Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Na allegro są ale na drugą stronę jak na razie. Pozostaje mi chyba obserwować aukcje na bieżąco. Tak czy siak dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi