reddragon Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Witam! może i podobny temat był juz poruszany ale nie znalazłem dokładnych informacji dlatego postanowiłem kolegów zapytac. Otóż nie dawno zakupiłem primerke p11 z 99roku, od razu postanowiłem wymienić orginalnego kaseciaka na moje sony, w tym celu zakupiłem na allegro ramkę z przejściówka na iso, powiedzmy że kształt i kolor pasują tak z braku laku moze byc jak ktoś już pisał! Tylko problem z włącznikiem awaryjnych z jakiego modelu ma być? i jak go podłączyć? bo do org. radia wchodzą dwie kostki taka duza ktora jest do przejsciówki na iso i taka mała, jak bede miał ten włącznik to do czego mam go podpiąć do tej małej bedzie pasował czy jak? aha i tak przy okazji jeszcze zapytam jak dostac sie do głośników w przednich drzwiach? Edytowane 13 Września 2011 przez reddragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiwi Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Przycisk awaryjnych pasuje z Primery P11 przed liftem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 [quote aha i tak przy okazji jeszcze zapytam jak dostac sie do głośników w przednich drzwiach? Po prostu ściągnąć tapicerkę ( boczek) z drzwi i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 zaczynając od dołu, są tam dwie dziurki, wkładasz palce i do siebie szarpnij ale nie za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddragon Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dzięki za odpowiedzi,a z innego modelu nie pasuje ten włącznik awaryjnych? kurde przekopałem całe allegro i niema! Jakby ktoś miał na zbyciu to chętnie odkupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Słabo szukasz, chyba że gość już nie ma: http://allegro.pl/przelacznik-szyb-awaryjnych-nissan-primera-p11-i1783912023.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddragon Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 a zobacz co pisze pod zdjeciem na tej aukcji! wiem jak szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) No tak, komuś przypinam a sam nie popatrzę. Przepraszam. A tak w ogóle to co się stało z twoim przełącznikiem? Edytowane 16 Września 2011 przez adambyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiwi Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Kolega ma Primerę po lifcie, dlatego nie ma tego przełącznika. Edytowane 16 Września 2011 przez Kiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 faktycznie awaryjny z p11 przed liftem pasuje... no prawie... bedziesz musial sie pobawic z malym nozykiem, bo naciecia na wtyczce są minimalnie inne niz gniazdo w przycisku. przerabialem to w swojej primerze, wywalilem radio fabryczne, a wstawile standardowe Sony 1Din. poza tym byly pewne luzy w przycisku, nie siedzi idealnie w tej ramce, ja sobie poradzilem oklejając od spodu gorącym klejem, jezdze tak juz od 2 lat i trzyma bardzo dobrze. co do samego przycisku, ogolnie bardzo ciezko je dostać, a jesli juz sie trafi to cena jest zaje... bardzo wysoka fuksem na szrocie trafilem, i na szczescie facet chyba nie mial orientacji po ile to chodzi. zapytal mnie ile dam, powiedzialem ze 40 (kiedy na all byly za 80 + przesylka ) powodzenia Ps. stówa!! (postów) - jubileusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddragon Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dzięki za odpowiedzi! będę szukał tego przycisku w jakiejś godnej cenie, na razie mam fabryczne cóż! martwią mnie też głośniki w drzwiach przednich trochę charczą, powiedzcie na jakie najlepiej wymienić gdzie ich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 z wymiana glosnikow wstrzymaj sie do czasu wymiany radia. jak kupilem swoja primere bylem pewien ze mam ostro przedmuchane glosniki!! chcialem wymienic radio i glosniki, ale okazalo sie ze po wymianie radia glosniki zaczely smigac jak należy. czyli cos musiało być uszkodzone w radiu - koncowka mocy czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmar Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) czy po przycięciu tej kostki od awarii pasowło wam wszystko ok?????bo we włączniku to są troche grubsze te piny a w kostce takie malutkie i się z tym troche męcze!!!!pomoże ktoś??? przy czwartym podejściu udało się!!!!! hapy Edytowane 25 Lutego 2012 przez nysa p11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koziolmsw Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jakby ktoś potrzebował to po sprzedaży mojej pimerki p11.444 została mi ramka z włącznikiem awaryjnych. U mnie wszystko pasowało i działało, więc i u innych powinno być ok. Zainteresowanym zostawiam namiary na aukcje http://allegro.pl/primera-p11-ramka-radio-1din-przycisk-awaryjnych-i2297111839.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Też mam na zbyciu ramkę w wyłącznikiem z tym że oryginał, z tym wytłoczeniem przy przycisku. Niestety jest lakier trochę jakby wytarty ale widać to tylko w dobrym oświetleniu. Jakby ktoś był zainteresowany to poślę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi