Gość rav29 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witam.mam almere n16 1.8sport wersja angielska i chciałbym założyc do niej sprężyny obniżajace tylko nie bardzo wiem jakie?co prawda nie ma zbyt dużego wyboru w tym temacie z tego co sie orientowałem,ale mimo wszystko chciałbym to zrobić. almerka jest na 16" 205/50 i chce tylko zlikwidowac prześwit wiec jakie 3,4 cm wiec jakie załozyc sprezyny? amorki mam kayaby ultra sr gazowe...prosze o podpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzyl Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 gdzieś nawet na forum widziałem opcję sprężyn od FK automotive 35/40 obniżka. są eibachy 30/30 (u producenta 93€+12€ za przesyłke, a na allegro bodajze u dwoch gosci jest to mają za 430+przesylka i 499+przesylka), ale za trochę większą kasę (w Inter Carsie bez zniżek 1015). Na razie więcej nie zlokalizowałem, a sam szukam ostatnio i pewnie skończy się na eibachach. edit: jeszcze są MTS-Technik i tam obniżysz 35/20. najtańsze w sumie z tych trzech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav29 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 gdzieś nawet na forum widziałem opcję sprężyn od FK automotive 35/40 obniżka. są eibachy 30/30 (u producenta 93€+12€ za przesyłke, a na allegro bodajze u dwoch gosci jest to mają za 430+przesylka i 499+przesylka), ale za trochę większą kasę (w Inter Carsie bez zniżek 1015). Na razie więcej nie zlokalizowałem, a sam szukam ostatnio i pewnie skończy się na eibachach. edit: jeszcze są MTS-Technik i tam obniżysz 35/20. najtańsze w sumie z tych trzech. dobra dzieki wielkie moze sie uda w 2 tygodnie bo juz na wyspy wróciłbym sobie "na niiiskoooo"....hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.