Gość Butryn Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Czy mogl by ktos z was co posiada Maxime 4 generacjii (95,96,97,98,99) zamiescic fote silnika swojego? Wacu - wujas moj ma maxime 99 i zagladnolem pod maske a tam MEVI siedzi (orginalnie) . . . chce zobaczyc czy wszystkie to maja. Pzd. Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 znalazlem cos na allegro..... wacu patrz co tam siedzi....tu za grosze to dostac mozna... (tylko ten jest bez cover) http://img07.allegro.pl/photos/oryginal/60...600599/60059991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 o qrde. to w polscemaja lepsze jak my tu?? no tylko ze z MEVI low end jest do bani. No chyba ze nissan to na ECU podciagnol. No ale co z MEVI jak odcina zaplon przy 6500 rpm?? Do tego najlepiej miec 7200 i wiecej. Dlatego wole 00VI. To bedzie moj nastepny mod po 5 spd swap. PS. juz zbieram dane na ten temat :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 o qrde. to w polscemaja lepsze jak my tu??no tylko ze z MEVI low end jest do bani. No chyba ze nissan to na ECU podciagnol. No ale co z MEVI jak odcina zaplon przy 6500 rpm?? Do tego najlepiej miec 7200 i wiecej. Dlatego wole 00VI. To bedzie moj nastepny mod po 5 spd swap. PS. juz zbieram dane na ten temat :wink: Mam speca takiego co za 300zł mi ECU zrobi. na forum maximy chlopaki sie mecza i po $600 płacą. Czekam tylko jak mi samochód dojdzie. (4 września bedzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 dowiedz sie czy mnie tez by nie zrobil. kupie jakis na ebay lub orgu i ewentualnie bym ci podeslal. moze tak byc?? i co wchodzi w modyfikacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 dowiedz sie czy mnie tez by nie zrobil. kupie jakis na ebay lub orgu i ewentualnie bym ci podeslal. moze tak byc??i co wchodzi w modyfikacje?? spoko...niech zrobi mi i zobacze jaka jest roznica...jak cos to jeszcze cos zarobimy na .orgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 spoko...niech zrobi mi i zobacze jaka jest roznica...jak cos to jeszcze cos zarobimy na .orgu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 jak bedziesz wiedzial cos wiece to dawaj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 pewnie ze dam znac.... samochod bede mial 4 wrzesnia takze jeszcze kilka tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 wczoraj jakis kolo na orgu jaral sie jak dziecko ze ma maxime 99 na MEVI i wlasnie zalozyl JWT ECU. Cholera wp***u kasy. Prawie 1000$ na zaadoptowanie MEVI i jakies 700 na ECU. Dlatego wole 00VI za 400$ i poczekam na chipa od ciebie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 no i oczywiscie na 00VI nie tracisz low end power jak ma to miejsce w MEVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Slawek patrz co znalazlem. hehehe. twoj temat na orgu http://forums.maxima.org/showthread.php?t=422797 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 o wlasnie mnie by sie przydalo zeby bylo 8500obr,,,,,, to wtedy by furka krecila :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 8500 to nie. ale jest firma co moze ci zrobic do 8tys. placisz 6 stow i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 8500 to nie. ale jest firma co moze ci zrobic do 8tys. placisz 6 stow i masz a ciekawe czy mi wtedy tloki niewyjda bokiem jak wykrece 8000 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 nie przekonasz sie dopoki nie sprawdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 hehehehee narazie wystarczy ze skrzynie wymienilem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 no u ciebie silnika nie chcialbym zmieniac :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ale kotleta zaraz odgrzeje Panowie jaka jest roznica miedzy MEVI a 00VI (nie chodzi mi o wizualna )? Czy 00VI jest duzo lepsze (o ile jest) od MEVI? Wie ktos (ewentualnie czy ktos moze zmierzyc) jaka srednice ma 00VI (montowane bylo chyba w kazdej a33) przy laczeniu sie z przepustnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 (edytowane) Czyli de-k dzieki 00VI oraz bardziej agresywnym walkom (nie napisali czy ssacy, wydechowy a moze obu) ma 222km i 293nm. Hmm na wiosne sie pomysli Ps fajnie by bylo zaobaczyc wykres a33 z wydechem 2,5" (tylko europejski bo w stanach mierza moc inaczej) Edytowane 31 Października 2009 przez dylson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi