Gość mateo641 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam, na forum jestem nowy. Dwa tygodnie temu kupiłem Primere p10 2.0 wersja INVITATION 1993r, Bardzo uboga: zamiast obrotomierza zegarek (juz zmieniony licznik) szyby na korbke Z bajerów ma tylko elektrycznie regulowane lampy, szyberdach no i oczywiscie wspomaganie.. Chcę zmienić silnik na GT I Tu moje pytanie, co potrzeba oprócz silnika?? Słyszałem że potrzebny jest jeszcze sterownik silnika. Chciałem tez wstawić turbo, ale to chyba za duzy koszt (ile??) i co jeszcze mogę zrobić żeby poprawić osiągi?? Jeździłem GT I Jestem mile zaskoczony, ale może da sie zrobic cos jeszcze?? Jak narazie najblizsze plany to polerka, zakup alu (myśle o 15) oraz malowanie zderzaków w kolorze. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 hej ostatnio kręciłem się po Zamościu zamiast GT włóż SR20VE będzie lepiej choć silnik droższy, sterowanie nim załatwi DETIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateo641 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Z tego co widze na allegro to koszt ponad 3 tys Troche duzo, szczegolnie ze mam jeszcze pare modyfikacji w planie.. a czym on sie rozni od GT?? W ogole mialem duzy problem z GT, Nigdzie nie moglem go znalezc, dopiero jeden gosc z Rawicza ma mi przywiezc z Austrii, zajmuje sie tylko czesciami do Nissana, jest konkretny i uczciwy wiec jesli cos by ktos potrzebowal moge dac numer. Jesli czegos nie ma to w ciagu tygodnia sciaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 to zapytaj z ciekawości ile kosztuje VE, a jak poczytasz to będziesz wiedział dlaczego, a jak sama myśl jest za droga to może lepiej odpuść bo szkoda zdrowia i kasy, nie da rady zrobić moda za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateo641 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ogolnie chcialbym przeznaczyc ok 4000 w tym silnik, felgi i malowanie zderzaków.. czy wyjdzie...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateo641 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ogolnie chcialbym przeznaczyc ok 4000 w tym silnik, felgi i malowanie zderzaków.. czy wyjdzie...?? No własnie, a czemu nie GT?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 a czemu a dlatemu choć to subiektywna moja ocena po za tym, macie tam w Zamościu masy bolków w pełnej palecie niemieckich aut, jakaż to rozkosz zrobić gościa za pomocą starej P10, wygląd to nie wszystko, lata tam u was Honda w Vteku co daje sobie nieźle radę i do tego kierman ma banana na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateo641 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Chodzi Ci o AccordA srebrnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 chyba tak wiem co nieco od szwagra , że jest jakiś kiler na dzielnicy zamojskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateo641 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Zgadza sie.. Jak bedziesz jechał od dworca PKS to na skrzyzowaniu prosto i odrazu ja zobaczysz, teraz stoi na chromowanych felgach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukaniopl Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A jakby SR20VE wstawic do Almery N16? Orientujecie sie jaka trzea by skrzynie wstawic i czy polosie by psaowaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sroka Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 posiadam p10 1995 2.0e GT na części wiec koledzy pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi