Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

komputer silnika

Gość robertrobert

Rekomendowane odpowiedzi

Gość robertrobert

witam

czy moze znacie elektronika ktory jest w stanie naprawic,zdiagnozowac usterke komputera silnika.

nissan maxima a34autko stoi w serwisie i ciagle cos wymyslaja,propunuja mi nowy komputer i bcm ,ale powoli trace wiare w naprawe auta w tym serwisie.

zaznczm iz kupilem bcm uzywany i nie widzi kluczyka wiec Panowie doszli do wniosku iz winny jest komputer silnika choc nie sa pewni

pozdrowienia

• 2 tygodnie później...

witam

czy moze znacie elektronika ktory jest w stanie naprawic,zdiagnozowac usterke komputera silnika.

nissan maxima a34autko stoi w serwisie i ciagle cos wymyslaja,propunuja mi nowy komputer i bcm ,ale powoli trace wiare w naprawe auta w tym serwisie.

zaznczm iz kupilem bcm uzywany i nie widzi kluczyka wiec Panowie doszli do wniosku iz winny jest komputer silnika choc nie sa pewni

pozdrowienia

Hej ;) jeżeli to dla Ciebie nie jest za daleko,to polecam firmę Techmax z Lublina(to nie jest kryptoreklama),fachowcy przez duże F ,mają profesjonalny sprzęt do diagnostyki wszystkiego co jeździ i jest japońskie(guano z francji tez robią),dodatkowym atutem F-my jest trzeźwo myślący właściciel servisu,który wie co można zrobić z komputerem w aucie,gość ma łeb na karku(konkretny i nie ściemnia)...Pozdrawiam :)(jeżeli będą problemy z terminem wizyty w warsztacie,proponuję się powołać na mnie :)nick zna ...(stały klient itd.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...