Gość robertrobert Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 witam czy moze znacie elektronika ktory jest w stanie naprawic,zdiagnozowac usterke komputera silnika. nissan maxima a34autko stoi w serwisie i ciagle cos wymyslaja,propunuja mi nowy komputer i bcm ,ale powoli trace wiare w naprawe auta w tym serwisie. zaznczm iz kupilem bcm uzywany i nie widzi kluczyka wiec Panowie doszli do wniosku iz winny jest komputer silnika choc nie sa pewni pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caffeini Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 witam czy moze znacie elektronika ktory jest w stanie naprawic,zdiagnozowac usterke komputera silnika. nissan maxima a34autko stoi w serwisie i ciagle cos wymyslaja,propunuja mi nowy komputer i bcm ,ale powoli trace wiare w naprawe auta w tym serwisie. zaznczm iz kupilem bcm uzywany i nie widzi kluczyka wiec Panowie doszli do wniosku iz winny jest komputer silnika choc nie sa pewni pozdrowienia Hej jeżeli to dla Ciebie nie jest za daleko,to polecam firmę Techmax z Lublina(to nie jest kryptoreklama),fachowcy przez duże F ,mają profesjonalny sprzęt do diagnostyki wszystkiego co jeździ i jest japońskie(guano z francji tez robią),dodatkowym atutem F-my jest trzeźwo myślący właściciel servisu,który wie co można zrobić z komputerem w aucie,gość ma łeb na karku(konkretny i nie ściemnia)...Pozdrawiam (jeżeli będą problemy z terminem wizyty w warsztacie,proponuję się powołać na mnie :)nick zna ...(stały klient itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja mialem cos podobnego w A32. Okazalo sie ze byla rozpieta wtyczka od czytnika kluczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.