Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

primera 2001r

Gość qwea
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ale o co chodzi??

Dino nie wiesz? Bierzesz kawę (oczywiście mieloną sypaną) parzysz, wypijasz a z tego co zostaje wróżysz :D

Pewnie kolega zapomniał o linku :D

a no tak, zapomniałem, laugh.gif bo ja zawsze używałem szklanej kuli laugh.gif ale się zbiła po ostatniej imprezie a nowa jeszcze nie dotarła biggrin.gifbiggrin.gif

Lepsze są 2.0 zdecydowanie :)

Przebieg przy tym roku raczej jakiś nierealny - więc nie ma co się nim sugerować. Lepiej ocenić go po fotelach, kierownicy, pedałach itd. To będzie podejrzewam lepszym wyznacznikiem niż to co pokazuje licznik :)

No i cena - wcale nie taka znów okazja. W sumie normalna cena.

Witam czy z tym nissanem jest cos nie tak? Tak maly przebieg przy tym roku? I czy te silniki sa "oplacalne"? Z gory dziekuje za pomoc:)

Nie tak jest z nim to że to jest P11 a nie P12

Moglbys cos powiedziec o tym silniku? Spalanie itp. I wogole na co zwracac uwage przy kupnie tego auta?

Tamta z ogłoszenia ma 1.6 takiego nie mam to się nie wypowiem. Jedyne co wiem to że 2.0 są najlepsze - taki mam, a 1.8 to porażka i omijaj szerokim łukiem.

2.0 spala mi w mieście niecałe 10, w trasie jak jade na bidaka to 6.5 potrafi, ale przy normalnej jeździe - 110 - 120 przy wyprzedzaniu na 3 do 140-150, pali 7.5.

Nie psuje się w zasadzie - bo jak się z głową używa to raczej nie ma co się popsuć.

Gdzieś był chyba temat o tym na co zwracać uwagę przy kupnie - spróbuj poszukać na forum.

Na pewno jeśli gdzieś widać rdzę to duża szansa, że był uderzony - same z siebie nie rdzewieją. Słabą stroną są górne wahacze, więc nawet jak trafisz na takiego z dojechanymi to się nie przejmuj :) ten element trzeba po prostu co jakiś czas wymienić.