Gość Piotr056 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam jestem nowy na tym forum i mam kilka pytań jak byście się zachowali na moim miejscu. Mam do wyboru dwa auta Nissan Sunny 2.0 GTi lub Honda CRX wersja z silnikiem 131 koni no i na co stawiacie Nissan czy Honda co by miało miejsze spalanie a większego buta proszę o opinie o nissanie i jeśli ktoś się zna to też o Hondzie czekam na odpowiedzi Pozdrawiam Piotrek dodam jeszcze tyle że Sunny bardziej mi się podoba i jest u mnie na pierwszym miejscu mam na podwórku takiego ale z motorem 1.4 Bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palash21 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ja wybrałbym sunny gti, po pierwsze 146 KM, a po drugie wersja gti ma raczej lepsze wyposażenie niż honda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Duchu Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Sunny GTI ma jedną zaletę mianowicie SR20DE silnik który łatwo i nie dużym kosztem doprowadzić do 160 km i jest przyjemniejszy w prowadzeniu niż Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D_E_R_G Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 w hondzie nie musi byc duzo koni bo tam duza zaleta jest masa, sunny wygodniejszy i lepiej wyposazony tylko tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.