szarobury Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 witam posiadam samochód almerke tino 2.2 di z 2002r , mam prośbe czy mógłby mi ktoś doradzic jakiej firmy i długosci kupic paski(klimy i alternatora) bo juz sie w tym pogubiłem z góry dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 witam posiadam samochód almerke tino 2.2 di z 2002r , mam prośbe czy mógłby mi ktoś doradzic jakiej firmy i długosci kupic paski(klimy i alternatora) bo juz sie w tym pogubiłem z góry dziekuje za pomoc Kolego, jesteś nowy więc chciałem Ci podpowiedzieć, że na górze po prawo masz coś takiego jak >>wyszukiwanie<<. Ten temat był już na forum. Zakładając nowy-ale ten sam temat, to go dublujesz a jednocześnie stwarzasz mętlik i ogólny bałagan na forum. A jeśli będzie kilka takich samych tematów to albo nie znajdziesz konkretu, lub spędzisz dożo czasu aby czytać wszystko. To tak na przyszłość. Pozdrowionka. ////a najlepiej paski zdjąć i iść z nimi do sklepu. Numery katalogowe pasków, a paski które akurat są na samochodzie, to dwie inne rzeczy//// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekjw77 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja kupiłem paski boscha ale trzeba było stare mieć i dopasować nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.