Gość malyboa Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam , jakis czas temu ktoś odpiął mi coś od silnika , jakiś czujnik niewiem jak on sie nazywał i od tamtego czasu świeci mi się na konsoli kontrolka silnika pomaranczowa , mowili mi ze spoko moge tak jezdzic , ale ja bym chcial wkoncu to zrobic .. bo wiem ze ta kontrolka to cos powaznego. ktos mi pwoeidzial ze silnik mi teraz pewnie nie pracuje tak jak powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 może przepływomierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 sprawdz,czy dobrze zapięta jest ta kostka,co ją odpinał,jak jest ok to może trzeba będzie błędy wykasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrpok Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 osobiście mi taka kontrolka paliła się jak miałem astre g wyskoczyła po stłuczce po usunięciu błędu przez komputer problem zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość caspar1 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 u miek kontrolka oznaczala rozrzad ,olalem to no i mnie kosztowala ta olewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghotic Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 w moim kontrolka check engine ( żółty profil silnika) zapala się od jakiegoś czasu codziennie na 3sek. rano po uruchomieniu i przejechaniu kilku (2-3km) potem gaśnie i nic się nie dzieje. Podejrzewałem że może czujnik wody w filtrze paliwa, ale ostatnio zatankowałem na full verwę. może ktoś coś podpowiedzieć?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 sonda lambda? miałem tak 2 tygodnie temu: bład na zapłonie...reset kompa i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bialy1920 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 tak jak wyzej ktos odpia ci sonde lambda komputer zlapal blad wiec jesli chcesz podjedz do najblizszej stacji kontroli i skanerem usun blad to bedzie cie kosztowac okolo 20zl bo dominatora na allegro mozna kupic za 200zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 wczoraj mi sie znowu właczyło..dziś po 3-4 odpaleniu lampka znikla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.