Gość CarBike Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Padł prędkościomierz auto odpala jeździ wszystko po za tym działa poprawnie. Nie wiem gdzie jest czujnik od niego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ślimak jest od góry po stronie kierowcy na skrzyni, ale tu na 99% uszkodzenie będzie w liczniku. Przeważnie wystarczy oblutować zimne luty, przerabiałem to w dwóch maximach. Gość w serwisie RTV załatwił sprawę od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caffeini Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 potwierdzam,jest dokładnie tak jak piszesz(przelutowanie załatwia sprawę)przerabiałem problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.