Gość tka3 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 witam jestem swiezym posiadaczem zetki (i czonkiem forum) probuje wypalic plyty audio do radia BOSE niestety bez sukcesow ( nie odtwarza) czytalem na zagranicznych forach ze trzeba palic jak najwolniej i na odpowiednich plytach moze ktos mi doradzi jakiego programu i plyt uzywacie do wypalania dodam ze auto kupione w polsce rocznik 2004 jesli ma to jakies znacznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 witam jestem swiezym posiadaczem zetki (i czonkiem forum) probuje wypalic plyty audio do radia BOSE niestety bez sukcesow ( nie odtwarza) czytalem na zagranicznych forach ze trzeba palic jak najwolniej i na odpowiednich plytach moze ktos mi doradzi jakiego programu i plyt uzywacie do wypalania dodam ze auto kupione w polsce rocznik 2004 jesli ma to jakies znacznie pozdrawiam zamiast wypadać płyty kup sobie kasetę, która ma złącze usb. Bose myśli, że to kaseta a Ty odtwarzasz z pendriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 u mnie chodzi bez problemu na jakichkolwiek najtańszych wypalonych płytkach, nagrywam na najniższej prędkości nagrywarki (zawsze muzykę tak nagrywam) Jednak płytki nagrane dawno temu z max prędkością też chodzą a oryginalne płytki chodzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tka3 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 no orginalne chodza bez problemu czytalem gdzies na jakims amerykanskim forum ze ktos mial taki sam problem a jakiego programu uzywasz do wypalanai jesli moge wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 używam Nero, wersję OEM jaką dostałem z nagrywarką LG. I zarówno przegrywam z oryginałów z płyty jak i z mp3 zamieniam na audio. Chodzi bez róznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) ja też nie mam problemów z cd'kami w Zetce z 04' ...nie ma znaczenia jakiej firmy cd'ik Edytowane 21 Września 2011 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tka3 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 dzieki panowie wystarczylo pogrzebac w ustawieniach nagrywarki teraz "gra i buczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urs2ula Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ja mam ten sam problem... CD-ki nagrane 100 lat temu chodzą, ale te nowe nie. co tam wygrzebałeś? prędkość na minimum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urs2ula Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Okej spróbuję. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 mam taki problem jak w 1 poscie..nie wszystkie cd audio chodzą...nawet oryginalne..pisze check cd i wybiera inną płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kregon Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bose/Clarion ze zmieniarką w ogóle ma słaby laser i przez to problemy z czytaniem płyt. Bardzo często gubi ścieżkę (i przeskakuje i/lub się zawiesza) już na drobnych nierównościach na drodze. M. in. dlatego zmieniłem radio co i Wam polecam. Btw. mój Bose leży w garażu. Moge popchnąć po cenie rynkowej minus koszt wymiany lasera (bo uważam, że obecny jest do du... dużej poprawki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja się podpisuję pod tym co Kregon napisał... to radio to trochę żart.. Też zmieniłam na inne, a moje leży nie w garażu tylko na półce, ale w końcu mogę słuchać czego mi się podoba. Za to pamiętam, że jak szukałam informacji, to gdzieś ktoś napisał, że dużym luksusem jest, jak oryginalne radio w ogóle czyta jakieś płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi