Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350Z] wypalanie plyt

Gość tka3
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jestem swiezym posiadaczem zetki (i czonkiem :P forum)

probuje wypalic plyty audio do radia BOSE niestety bez sukcesow ( nie odtwarza)

czytalem na zagranicznych forach ze trzeba palic jak najwolniej i na odpowiednich plytach

moze ktos mi doradzi jakiego programu i plyt uzywacie do wypalania

dodam ze auto kupione w polsce rocznik 2004 jesli ma to jakies znacznie

pozdrawiam

witam

jestem swiezym posiadaczem zetki (i czonkiem :P forum)

probuje wypalic plyty audio do radia BOSE niestety bez sukcesow ( nie odtwarza)

czytalem na zagranicznych forach ze trzeba palic jak najwolniej i na odpowiednich plytach

moze ktos mi doradzi jakiego programu i plyt uzywacie do wypalania

dodam ze auto kupione w polsce rocznik 2004 jesli ma to jakies znacznie

pozdrawiam

zamiast wypadać płyty kup sobie kasetę, która ma złącze usb. Bose myśli, że to kaseta a Ty odtwarzasz z pendriva

u mnie chodzi bez problemu na jakichkolwiek najtańszych wypalonych płytkach, nagrywam na najniższej prędkości nagrywarki (zawsze muzykę tak nagrywam) Jednak płytki nagrane dawno temu z max prędkością też chodzą

a oryginalne płytki chodzą ?

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Bose/Clarion ze zmieniarką w ogóle ma słaby laser i przez to problemy z czytaniem płyt. Bardzo często gubi ścieżkę (i przeskakuje i/lub się zawiesza) już na drobnych nierównościach na drodze.

M. in. dlatego zmieniłem radio co i Wam polecam.

Btw. mój Bose leży w garażu. Moge popchnąć po cenie rynkowej minus koszt wymiany lasera (bo uważam, że obecny jest do du... dużej poprawki ;) ).

Ja się podpisuję pod tym co Kregon napisał... to radio to trochę żart.. ;) Też zmieniłam na inne, a moje leży nie w garażu tylko na półce, ale w końcu mogę słuchać czego mi się podoba. Za to pamiętam, że jak szukałam informacji, to gdzieś ktoś napisał, że dużym luksusem jest, jak oryginalne radio w ogóle czyta jakieś płyty :)