jakubek217 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dzień dobry wszystkim.Mam pytanko,w zwrotnicy rozpada mi się łożysko igiełkowe,czy jest wemienne,czy czeka mnie wymiana całej zwrotnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 wymienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek217 Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 wymienne Dziękuje.A jakie kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 kanaco najlepiej koszt 50-60zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 SA to lozyska wymienne ale ja tam nie widze lozysk igielkowych. Sa tam lozyska toczne . Kup caly zestaw naprawczy lozsk zwrotnicy .Cena oklo 70zl. Poza tym bylo juz zalozonych kilka tematow w tym wzgledzie a zatem dobrze poszukac .Lozyska kola tez nie jest igielkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dzień dobry wszystkim.Mam pytanko,w zwrotnicy rozpada mi się łożysko igiełkowe,czy jest wemienne,czy czeka mnie wymiana całej zwrotnicy? Dla ścisłości tam nie ma łożyska igiełkowego tylko dwa łożyska kulkowe I tak jak kolega wyżej napisał - Kanaco - 50zł komplet dwa łożyska i uszczelniacz. EDIT.. Krzysiek byłeś szybszy o pół sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 no to jak już sobie pogadaliśmy to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.