Gość Maxthon Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam Tak jak w temacie mam problem z otwarciem bagażnika poprzez zewnętrzny przycisk. Sprawdziłem bezpieczniki wszystko jest OK. Bagażnik nie chciał się nawet otworzyć gdy mostkowałem te przewody więc raczej nie jest to wina przycisku, sprawdzałem też na innym przełączniku bez żadnych efektów. Kto wie co może być przyczyną ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 przyczyna - zatarcie zamka , od srodka zapewne otworzysz wsadzajac plaski srubokret w taki maly dynks i poruszajac nim gora lub dol , jesli ci otworzy prawdopodobnie juz nie zamkniesz bo jest calosc zapackana w srodku , wiec wykrecasz rozmontowyujesz zamek z plastikowej oslony i wd40 w srodek 10 min podłącz kostke i recznie pobaw sie w zamykanie zamka np srubokretem naciskaj zapadke zeb sie rozruszala powinno pomoc jesli to to co ja mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.