Gość luku Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witam, padła mi nagrzewnica zima idzie więc trzeba wymienić. Pytanie jak odróżnić europejską od angielskiej? Na allegro jest kilka ale nie wiem którą wybrać bo różnią się stroną takiego nie wiem jak określić "metalowego zaczepu". Lepiej kupić nową? Da radę samemu wymienić? Czytałem posty i trochę pracy jest, może ktoś wie gdzie w Łodzi można to zrobić w rozsądnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszum Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam Widze ze post stary ale może sie komuś przydac pare informacji Nagrzewnica do P11.144 (w moim przypadku 2.0TD) jest taka sama jak w starszych wersjach Primer aczkolwiek w katalogach nie ma takiej pozycji Wiec śmialo można kupić tańszy zamiennik ale za to nowy niż przegniłą używke Troszkę roboty przy tym jest ściąganie całej deski + plus rura mocująca m.in. kolumnę kierownicy trzeba z prawej strony odktęcić dwie śruby (torx z bolcem) z poduszki powietrznej Bardzo wazna informacja : nie trzeba odpinac przewodów z klimatyzacji ( wiec odpada koszt uzupełniania gazu w klimie) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.