Gość izaak121 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witam mam pytanko. Czy sprężyny obniżające do NIssana Sunny typ N13 będą pasować też do N14 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Duchu Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Niestety różnią się zapewne chodzi ci o MTS - 40 sprawdzałem nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izaak121 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 dokładnie tak ale znalazłem też wersję dla n14... miałem okazję kupić używane z wersji gti ale też raczej nie będą pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Duchu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 sprężyny z N14 GTI będą pasować ale za dużo to nie zmieni polecam MTS-y mam u siebie i do jazdy na co dzień dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izaak121 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 a widać "na gołe oko" że jest niższy? i jaki masz rozmiar felg włożony? bo ja mam 15nastki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Duchu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Felga 15 opona R15/50/195 PRZED PO Także różnica jest znaczna i oczywiście o wiele lepiej sie prowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izaak121 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 smerfnie ! ;D dzięki za foto a przy okazji jak z tyłu Ci siądą 2 osoby i gdzieś Ci samochodzik podskoczy to nie obcierają Ci opony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.