Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

podswietlanie tablicy rozdzielczej

tadzio

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do kolegow , jak mozna wzmocnic swiatlo podswietlania tablicy rozdzielczej w almerze n15 rok pr.1999 model slx , dzieki pozdrawiam

Założyć mocniejsze żarówki.

Tak z ciekawości - nie razi Cię jasność oryginalnego podświetlania w nocy? Bo mnie raziło, tydzień po zakupie zakładałem o połowę słabsze żarówki, gdyż w nocy waliło po oczach jak szalone...

Założyć mocniejsze żarówki.

Tak z ciekawości - nie razi Cię jasność oryginalnego podświetlania w nocy? Bo mnie raziło, tydzień po zakupie zakładałem o połowę słabsze żarówki, gdyż w nocy waliło po oczach jak szalone...

tak naprawde to swiatlo oryginalne mi wystarcza ,ale moje pytanie to zwykla ciekawosc po przeczytalem ze po roku1998 po liftingu almery wprowadzone pewne drobne zmiany miedzy innymi ta regulacje o ktora pytalem i pomyslalem za jest cos czego jeszcze nie wiem wogole to dzieki pozdrawiam

Z tym mocniejszym światłem to trzeba uważać! Większa moc więcej ciepła. Nie wiem jak w N15 ale w N16 żarówki są osadzone w plastykowych kołnierzach, które od ciepła kruszeją i pojawia się problem przy wyciąganiu starej spalonej żarówki. Przerabiałem to u siebie. W miejsca W3W wsadziłem W1,2W, zegary świecą może trochę słabiej ale i tak dobrze widać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...