tadzio Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Mam pytanie do kolegow , jak mozna wzmocnic swiatlo podswietlania tablicy rozdzielczej w almerze n15 rok pr.1999 model slx , dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Założyć mocniejsze żarówki. Tak z ciekawości - nie razi Cię jasność oryginalnego podświetlania w nocy? Bo mnie raziło, tydzień po zakupie zakładałem o połowę słabsze żarówki, gdyż w nocy waliło po oczach jak szalone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Założyć mocniejsze żarówki. Tak z ciekawości - nie razi Cię jasność oryginalnego podświetlania w nocy? Bo mnie raziło, tydzień po zakupie zakładałem o połowę słabsze żarówki, gdyż w nocy waliło po oczach jak szalone... tak naprawde to swiatlo oryginalne mi wystarcza ,ale moje pytanie to zwykla ciekawosc po przeczytalem ze po roku1998 po liftingu almery wprowadzone pewne drobne zmiany miedzy innymi ta regulacje o ktora pytalem i pomyslalem za jest cos czego jeszcze nie wiem wogole to dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Z tym mocniejszym światłem to trzeba uważać! Większa moc więcej ciepła. Nie wiem jak w N15 ale w N16 żarówki są osadzone w plastykowych kołnierzach, które od ciepła kruszeją i pojawia się problem przy wyciąganiu starej spalonej żarówki. Przerabiałem to u siebie. W miejsca W3W wsadziłem W1,2W, zegary świecą może trochę słabiej ale i tak dobrze widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.