jakub350 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 To przecież to zajmuje 3 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 toś chyba niewidzał złego dostepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Nie no jak na pierwszy raz i tak jestem z siebie dumny, przy drugim może zejde do 20 min.kto wie. Za bardzo do hondy sie przyzwyczailem, tam jest wszystko na wierzchu, tu zagladalem jak np zarowke od kierunkow albo postojowki wymienic w razie potrzeby i jeszcze nie rozkminilem tego. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Wojti83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 trzeba zdiąć przednią część nadkola albo na tyle odsunąć żeby dojść do zaślepki lampy oczywiście trzeba auto podnieść aby więcej miejsca sobie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violar Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Co by nie śmiecić, wykorzystam temat - po 3-4 tygodniach leżakowania w garażu, wczoraj sprobowałem zetę wyciągnąć na światło dzienne i niestety jedyne co zadziałało po przekręceniu kluczyka to kilka diod na desce i silniczki podnoszenia szyb, zeta niestety nie wstała. W związku z tym, pytanie za 100 pkt - czy odpięcie klem spowoduje w zecie "zapomnienie" jakichś ustawień czy czegokolwiek poza ustawieniami zegara? Nigdy nie próbowałem podpinać prostownika na podpiętych klemach i chyba nie mam zamiaru testować co się wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zawsze laduje na podpiętych i nigdy sie nic nie stalo tylko rozsądnie , nie 20A albo prostownik rozruchowy ,a po odpięcu zginą tylo ustawienia radia i zegarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 U mnie zawsze jeszcze przepustnica wymaga adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violar Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Git, podziękował panowie. Nie chcąc śmiecić, wyjdzie mi double post ale może ktoś coś podpowie. Ładowanie akumulatora dwoma prostownikami nic nie dało, oddałem go do sprawdzenia i stwierdzono ogólne padnięcie baterii. Zakupiłem nowy aku (zalecany wyżej - Bosch S4 60Ah 540A), wsadziłem pod maskę i tutaj pojawia się problem: przy próbie podpięcia drugiej klemy słychać delikatny dźwięk iskrzenia pod klemą + zaczyna wyć klakson dźwiękiem ciągłym (nie brzmi jak syrena alarmu tylko po prostu jak klakson). Jedyne co przychodzi mi do głowy to podpiąć mimo hałasu i spróbować kluczykiem rozbroić alarm (chociaż j.w. mam wrażenie, że to nie alarm). Sęk w tym, że nie chciałbym zrobić jakichś zwarć/spalić czegoś w układzie elektrycznym. Ktoś ma jakiś pomysł zanim zacznę szukać elektryka w okolicy? edit: ale to nasze forum mądre, że samo scala posty Edytowane 4 Lutego 2016 przez violar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A napewno dobrze plus z minusem po dr podpinasz? Jak tak to podepnij i spróbuj rozbroic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violar Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Inaczej się nie da, klemy nie sięgną Ogarnięte - padający akumulator uzbroił alarm i padł bezpiecznik. Wystarczyło wymienić bezpiecznik i rozbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi