Majkel. Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam, Nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi, to może tutaj znajdę odpowiedź. Chłopaki jak wygląda sprawa pasów 4-punktowych? Czy montaż takich pasów nie jest związana z brakiem przejścia przeglądu technicznego? Czy należy dodatkowo zostawić stare pasy? .. Czy demontaż tylnich siedzień również powoduje, że przeglądu można nie przejść? Nie wziałem sobie tych pytań znikąd. Po prostu trafiłem na forach podobne informacje, ale ludzie też i bzdury piszą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 jak pasy nie mają homologacji to proste ze nie będzie łatwo ja mam 3 pkt i ostatnio policjant stwierdził -- szelki są można jechac pokazując na radar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.