pipasssek Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 jak zrobic taki wyswietlacz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Albo kupic oryginalny albo ....... "wydłubać" samemu gdzies w piwnicy. Jak chcesz zrobić wyswietlacz? Do czego ma pasować? A co z wiązka kabelków łącząca stary wyświetlacz? Jak połączyc nową wiązke itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipasssek Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 w staym samochodzie mialem radio i jak wlaczylem swiatla to mi tak wyswietlacz sie zmienial,myslalem ze gdzies to mozna wlaczyc, A wydlubac to se mozna cos innego.Poprostu uznaje zasade kto pyta nie bladzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Poprostu uznaje zasade kto pyta nie bladzi. Zgadzam sie tylko co mozna zmienic w samochodzie który ma juz wyswietlacz taki jak ma? Przeciez nie dopasujesz z innego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipasssek Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ale to tez sa wyswietlacze z QQ i moze mozna ustawic jakos w komputerze ,moze to jakis "nocny tryb" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszek Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Pokręć lewym pkretłem między zegarami i bedzie jasniej (pewnie o to chodzo ) pOZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ale to tez sa wyswietlacze z QQ i moze mozna ustawic jakos w komputerze ,moze to jakis "nocny tryb" No i jasniej sie zrobiło Myslałem ze chcesz zmienic na inny wyswietlacz. Sory. napewno jest mozliwość rozjasnienia i na pewno sa dwa tryby. Nocny i dzienny ale ja mam inne zegary więc ..... Przykro mi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huling Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 W obu wersjach są tryby dzienny i nocny z regulacją, jednak ci, którzy nie mają świateł do jazdy dziennej jeżdżą cały czas na trybie nocnym i nie widzą różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipasssek Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) nie o to. mam tak : a pytam czy mozna tak: obojetnie czy mam zalaczone swiatla czy nie w nocy czy w dzien mam caly czas tak: Edytowane 3 Października 2011 przez pipasssek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 nie o to. mam tak : a pytam czy mozna tak: obojetnie czy mam zalaczone swiatla czy nie w nocy czy w dzien mam caly czas tak: Nie można! Wyświetlacz na zdjęciu 2 był montowany od roku 2009. To nie tryb wyświetlania a inny typ wyświetlacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipasssek Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 dzieki za wyjasnienie.koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasjer Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 dzieki za wyjasnienie.koniec tematu. Może jeszcze post scriptum Nie wymienisz samego wyświetlacza komputera. Pisałem w innym miejscu że przestała mi świecić jedna dioda w obrotomierzu to wymienili mi cały zestaw zegarów. A cena całego zestawu to ok. 3,3tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipasssek Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 nie mialem zamiaru nic wymieniac tylko pytalem czy to mozna jakos wlaczyc i nic wiecej , teraz wiem ze nie i dziekuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a ciekawe czy mozna zmienic podswietlenie komputera? białe [janosniebieskie] wygladałoby o niebo lepiej [mowa wyświetlaczach od 09 r] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasjer Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a ciekawe czy mozna zmienic podswietlenie komputera? białe [janosniebieskie] wygladałoby o niebo lepiej [mowa wyświetlaczach od 09 r] Też bym u siebie to zmienił. Ten pomarańczowy też mi nie pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Też bym u siebie to zmienił. Ten pomarańczowy też mi nie pasi. Pewnie kwestia przelutowania ledów,ale tego nie praktykowałem jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi