Dar1962 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) wiem, wzywają do aso pewną partię aut 4x4 z produkcji 2011.Sprawdzałem po nr VIN - mojego nie ma na liście i nie dotyczy to rocznika 2012. Generalnie chodzi o to,że słabo zamocowany przy jednym z tylnych kół sztywny przewód hamulcowy przy jeździe w głębokim śniegu wskutek naprasowania śniegu i lodu między wewnętrzną stronę felgi a podwozie może zostać rozszczelniony - w efekcie słabsze działanie jednego z obwodów hamulcowych. Wymieniają ten przewód i jego mocowanie fajny film - wszystko jasne i logiczne Edytowane 23 Lutego 2012 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 fajny film - wszystko jasne i logiczne Fajne to forum.klikasz note kontra scenik ,a tu sx4 kontra dauster Co prawda reklama ale co tam:http://polskajestfajna.wp.pl/suzuki,SX4,suzuki.html a tu bezpośrednie starcie: http://news.szukajauto.pl/porownanie-nowych-samochodow-ciag-dalszy-dacia-duster-vs-suzuki-sx4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Fajne to forum.klikasz note kontra scenik ,a tu sx4 kontra dauster Co prawda reklama ale co tam: http://polskajestfaj...SX4,suzuki.html a tu bezpośrednie starcie: http://news.szukajau...-vs-suzuki-sx4/ Popieram kolegę i jestem tu nowy, ale mogę zapytac co robi tu w tym temacie dacia daster i suzuki sx4 hehheheh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tacy już tu jesteśmy, że często puszczają nam tu wodze fantazji i pierwotnie założone tematy czasem ewoluują w bliżej nie określonych kierunkach . Może ktoś dla porządku faktycznie założy temat - np. "Rozmowy obecnych i byłych nissanowców na temat innych samochodów". Wbrew pozorom to może być nie głupie. Po pierwsze są już samochody innych marek w których możemy znaleźć podzespoły Nissna lub używane przez Nissana (Dacia Duster, Renault Kaleos). Po drugie zdarza się, że właściciel Nissana przechodzi na inną markę. Jest obecny na forum, bo ma nissanowską wiedzę. Jego opinia na temat innego samochodu może być ciekawa dla innego posiadacza Nissana chcącego także zmienić markę. Już nawet wiem, kto powinien założyć taki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Duster to w 50% nisan a w pozostałych 50 renault.A ponieważ oba te koncerny są ze sobą ściśle powiązane - wszystko i tak pozostaje w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 OT Popieram rangera. Przydałby się wątek dla byłych właścicieli nissanów. Raz z szacunku dla ich wiedzy i chęci tu pisania. Taki wątek mógłby brzmieć, "wczoraj note a dziś....." Coś w ten deseń. Predzej czy później każdy z nas nota sprzeda z różnych powodów i będzie szukał czegoś nastepnego. I taki watek mógłby byc tez pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Popieram...Dar masz pole do popisu,a modowie do przenosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Podałem pod rozwagę moda założenie stosownego tematu i przeniesienie postów. Zobaczymy, co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dar1962 ja też uważam że to dobry pomysł założenie nowego stosownego tematu powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dobra właśnie wróciłem bo dłubałem nie przy nissanie tylko to czym smigam teraz ,,,starym Fiatem .... wiec temat jak dla mnie ok przejrzę powoli oco wam dokładnie chodzi i wymyślimy godzie co napisać ,,,ok dajcie objad zjeść ,..czy kolacje ,,, przeleciałem po kilka stron z przodu i z tyłu ,,i jest ogólny śmietnik wiec nie wiem co z tym zrobić ,,,teraz co do różnych porównań i wrażeń opinii to też nie ma problemu bo można założyć wątek w ogólnym dziale tylko nie bardzo rozumiem czego miałby dotyczyć porównań czy ew chęci pochwalenia się nowym nabytkiem ,,czy tego i tego ? bo tak jak w tym temacie zaczęło się od nota a skończyło na SX4 ... wiec oczym to ma być,,,, Może tak "Rozważania na temat innych marek + i - ( na co zmieniłem nissana) " opis : " i jestem zadowolony albo i nie ???? Według mnie tu nikt nikogo nie wyrzuca bo zmienił autko i nie ma już nissana Temat powstał : ------------------------------------------------------------------------------------ http://forum.nissank...enilem-nissana/ ------------------------------------------------------------------------------------ No i co temat zrobiłem nikt nic nie napisał ani tu a ni tam ,,,,,, nie wiem o co chodzi ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Chyba chodziło o to, zeby zrobić taki temat w naszym dziale (Note), bo tutaj wszyscy sie znają, prawie jak w wielkiej familii, a tam człwoiek czuje się obco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 no to juz nie wiem ,,,temat może założyć każdy wiec nie ma problemu napiszcie co chcecie ja ew poprzenoszę jakieś posty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 po prostu na razie tu kameralnie, skoro już trochę naśmieciliśmy w temacie, będziemy się udzielać w tym miejscu jako sieroty po nissanie note Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ew mogę zmienić temat wywalić zupełne ot i co tam chcecie ,,???? ew możecie założyć nowy temat ,,,,albo poprostu wam przeniosę tamto bo tak tam nikt nic nie napisał ,,,,, wiec temat nie żyje ,,,, to przeniosłem i podkleiłem ,,,, ew propozycje co tam przenieść z tego czy zostawić jak jest ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi