słonik Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Hej Byłbym wdzięczny za fotkę reflektora idealnie jeśli jest możliwość z przodu autka. Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A lewy czy prawy? A tak poważnie google: http://www.google.pl...=og&sa=N&tab=wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Uściślę Chodzi mi o zdjęcie bliskie z przodu reflektora (idealnie) może być widoczny zderzak. Chcę porównać ustawienie odbłyśnik. Na tych z googla, które tez znalazłem słabo widać, na allegro akurat kiepskie ujęcia i często angliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 http://forum.nissank...__fromsearch__1 8 post licząc od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 chyba ci przesyłałem zdjęcia reflektorów jak wymieniałem na nowe. Imo szkoda czasu, różnica ustawień odbłyśnika przy regulacji jest minimalna i raczej tego nie wychwycisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ciężki temat. Będę jednak polerował reflektory specjalną pastą. Obiecuje zamieścić fotki przed i po łącznie ze świeceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 polerka moze zaszkodzic lepiej wymienic reflektory na firmy TYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Po ile chodzą za sztukę? Pozdrawiam P.S. Też tak myślałem, żeby kupić jakieś "renomowane" zamienniki a Hella pogonić na alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 430 zl komplet jak za darmo , TYC chwalą a depo jadą na forach wiec przemyśl ja jak bede na plusie i bede mial dobry humor to chyba wymienie bo polerka nie da duzego efektu a zaplacisz polowe tej ceny w dodatku swiatlo moze byc ozproszone bo powstaja zalamania na powloce po polerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Możesz dać mi namiar na priv z tymi TYC? I jeszcze jedno czy zwykłe lampy w primerze róznią się czymś od xenonowych? Ja w tych xenonowych widzę, z tyłu miejsce na przetwornice, zwykłych z tyłu nie oglądałem...będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi