Kaczor Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam Mam mały problem w mojej almerce rocznik 99 siadaja hamulce a prktycznie jest jeden obiaw ze na tyle mam tarcze . jedna z tarcz z jednej strony jest zarysowana do polowy .wyszlo to na przegladzie roznica miedzy jednym kolem a drugim ponad 30% . Co to moze byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Zablokowany tłoczek, prowadniki zacisku, klocek w jarzmie... Trzeba rozebrać i zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Jeszcze musze zobaczyc docisk bo sa poszarpane gumki od tloczka i wymienic Juz po rozebraniu i czyszczeniu , tloczki i zaciski wyczyszczone i nasmarowane smarem przeciw zapiekowym nowe klocki . po jezdzie nie czus zadnej poprawy efekt wizualny na tarczy zadnych nowych sladow . zostaly tylko te co byly wczesniej polowa tarczy tylko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bialy1920 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 odpowietrzyłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Tak caly tyl zostal od powietrzony .szukalem nawet korektora sily chamowania ale nie moglem go znalesc nie ma go na belce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.