Gość ktj Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam wszystkich Jak w temacie, jestem z Pomorza i szukam miski olejowej do diesla P11.144 TD 2.0 90KM hatchback po lifcie czy ktoś coś poradzi - gdzie to można kupić za rozsądne pieniądze? Z miskami do benzyny nie ma problemu, a do diesla jestem niemiło zaskoczony. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertw Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja jakiś rok temu kupiłem na allegro, Szukałem złomowisk i szrotów z całymi silnikami i pytałem o miski olejowe. Miałem kilka maili z wiadomością, że nie ma problemu i kupiłem coś za 120 zł chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktj Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja póki co mam same informacje o braku tego towaru. Do benzyny nie ma problemu. Pozostaje cierpliwie szukać. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 a ja chyba mam taką. jutro sprawdze i dam zanć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktj Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Dzięki wielkie za odzew. Przetrząsnąłem cały net i dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem nowej michy. Teraz tylko ją założyć i śmigać dalej niezniszczalną P11:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.