Gość skiba102 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam mam p11 1,6 prosze o pomoc.Rano gdy silnik jest zimny kopci mi na czorno ,podczas jazdy pali mi duzo wiecej paliwa jak kiedys 13/100. dodam ze auto posiada gaz.Diagnostyka pokazuje zero błedow. Wymieniłem swiece filtry kable zapłonowe i dalej nic PROSZE O POMOC BO MNIE JUZ SZLAK TRAFIA!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Sprawdz przeplywomierz . Poza tym moze trzeba wyregulowac instalacje gazowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skiba102 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 JEdna przyczyne juz znalazłem jak odplałem auto to podawał mi paliwo i gaz,to juz naprawione ale dakej jak odpalam to mam małe obroty 500 na zimnym silniku(jak by brak sania) a rura wydechowa jak jezdze tylko na paliwie to czarna ze hej i smierdzi strasznie paliwem na postoju i włonczonym siliku wiec jak pomoze ktos?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PatrykPCK Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 interesuje mnie taka sprawa mam nissana primerę p11 w trakcie jazdy auto mi gaśnie co to może być za przyczyna a dokładnie jadę tak powyżej 80 km/h a później muszę hamować auto nie reaguje na gaz dopiero po jakieś chwili jest jakaś reakcja a jak wcisnę na sprzęgło to gaśnie jeszcze przy ostrym hamowaniu tak ze 100 km/h obroty spadaj do 500 a po chwili się unoszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.