Gość Kudi Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam, mam primerę p11 z 2000r po lifcie. Zastanawiałem się czy jest podświetlenie w climatroniku. Załączam zdjęcie i proszę o odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 jest, masz spalone żaróweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudi Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 jest, masz spalone żaróweczki A żeby zmienić te żarówki to wystarczy wyjąć radio i potem 4 śruby mocujące odkręcić i to wszystko ? Czy jeszcze coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 wyjąć radio i powinieneś dać radę wyjąć żaróweczki, są mocowane podobnie jak w zegarach, trzeba przekręcić aby wyjąć, jak nei dasz rady to trzeba odkręcić panel, ja mam grubą łapę i ciężko ale było spox i się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudi Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nie ma co za dużo rozkręcać. Wyjąć radio i bez problemu powinieneś się dostać. Ja to wymieniałem przez otwór na radio niefabryczne, bez zdejmowania całego panelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.