Gość Felix Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Chcialem u siebie te pierścienie założyć jednak nie da rady bo szpilki sa za krótkie.Skad wziązć dłuższe szpilki i jak je zamocować w piaście??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek666 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Eh stary, aż mi się słabo i niedobrze zrobiło jak obejrzałem tego gifa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Chcialem u siebie te pierścienie założyć jednak nie da rady bo szpilki sa za krótkie.Skad wziązć dłuższe szpilki i jak je zamocować w piaście??? A ja na temat... :wink: Jesli szukasz szpilek dluzszych niz te standardowe, to odpadaja zwykle sklepy z czesciami i ASO tez. Moj ojciec mial ten sam problem tyle, ze przy mocno szerokich felgach. Musisz poszukac szpilek tuningowych do Sunny. Z tego co sie orientuje OMP, Sparco itp. powinny miec w swojej ofercie. Pojdz do najblizszego sklepu tuningowego to Ci poradza. Musisz liczyc jakies 120zl za komplet :/ Aha, co do samych dystansow - kup tylko dystanse co maja pierscienie centrujace (z tego co pamietam minimum to ~10mm). W przeciwnym razie bedziesz mial bicie powyzej 100km/h, ktorego nie sposob sie pozbyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.