Gość prezes66 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 witam mam pytanie odnośnie primery p11. 2.0 diesla.gdy nim jadę do 3500 obrotów jest spoko ale żeby wkręcić większe obroty wciskam pedał gazu głębiej wtedy traci moc i czarna chmura dymu ściągam nogę z gazu i po chwili jest dobrze samochód jedzie normalnie jeżeli chcę przekroczyć te magiczne 3500 obrotów muszę bardzo delikatnie wciskać pedał gazu kilka tygodni temu zaświecił się błąd 92 proszę o jakieś podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A czy skasowales ten blad 92. jesli nie to go skasuj i zobacz czy ponownie powroci . jezeli powroci to moze weglug opisu bledow sprawdz przekaznik ECM znajdujacy sie w skrzynce przekaznikow kolo blotnika pasazera. Moze jakies innne bledy wyskocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Wedlug mnie to wina EGR-a, sprawdz go a najlepiej odlacz, tu masz temat: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/30315-p11wp11-20td-sie-czasem-dusi-i-kopci/page__p__355746__hl__kopci__fromsearch__1?do=findComment&comment=355746 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.