Gość galactix2011 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Wiatm moje pytanie dotyczy swiatel primera p12 1.8s Mianowicie w przednich swiatlach nie swieca sie zarowki z prawej i lewej strony (te najmniejsze swiatla w gornych rogach) nie swieci sie tez prawa-lewa z tylu (rowniez te w rogu klosza na gorze ) Moze mi ktos powiedziec co to sa za swiatla??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 postojowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galactix2011 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 dzieki tak własnie myslalem .... dzieki wielkie. Myslisz ze lepiej wymienic je samemu czy raczej udac sie do warsztatu?? Dostep nie wyglada zsa dobrze zwlaszcza z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 moze ci sie przyda Światła pozycyjne przód: W5W Światła pozycyjne tył: P21/5W Świtała krótkie: H7 Światła drogowe: H7 lub ksenon D2S Kierunkowskazy przednie: P21W Kierunkowskazy tylne: PY21W Kierunkowskazy boczne: W5W Światła cofania: P21W Światła stopu: P21/5W Światła przeciwmgielne przednie: H11 Światła przeciwmgielne tylne: P21W Oświetlenie tablicy rejestracyjnej: W5W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galactix2011 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 dzieki serdeczne przydało sie ;-) padly mi swiatla postojowe W5W i swiatlo stopu P21/5W duzo latwiej znalesc zarowki .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.