snikers77 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Mam primerke 2.0 benzyna 98r. i przymierzam sie do wymiany swiec,moze ktos podpowie jakie swiece wybrac i jaki powinien byc odstep elektrod w swiecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ja jeżdżę na NGK BKR5EY-11 numer NGK 2355, żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Polecam Denso K16RU11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość apek Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja ostatnio kupiłem do Primery świece i przewody NGK i na razie jest ok. ale przejechałem dopiero 500km. Do NGK nabyłem już zaufania bo używam także w Lanosie i w poprzednich autach czyli Audi A3 i Astrze F. Brak jakichkolwiek problemów. Zapomnaiłem napisać że NGK także siedzi w Crossie Kawasaki KX 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Co do NGK, to ludzie narzekali na te 'Made in France', bo takie też są w sprzedaży. 'Made in Japan' oczywiście też dalej są. Z ciekawości założyłem ww. denso i działają tak samo, a są tańsze od NGK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.