Gość Telek Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam mam n16 2.2 dci 2004r kopci mi przy redukcji biegu jak wyprzedzam jak jadę stałą prędkością to wszystko ok. Czy to normalne bo nieraz bardzo zakopci dodam że nie bierze ani grama oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csm Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Jedna z rzeczy, ktore warto sprawdzic to kwestia czy napiecia na przeplywce nie sa za wysokie. Wiem to z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Telek Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 a jakie powinno być i jak to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechalm Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 mam podobnie:) jak jade przez dluzszy czs delikatnie to nic, gdy dodam jej ytroche to mnie widac:P ale zauwazylem ze jak jest zimno(ponizej 7 stopni) to nie widac dymu.. hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csm Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 (edytowane) Gdzies na forum bylo jak zmierzyc te napiecia. U mnie generalnie po podpieciu pod kompa byl blad mowiacy o za wysokich napieciach na przeplywce, wiec nie mierzylem. Mam juz nowa i nic nie dymie przy najmocniejszych przyspieszankach, a przynajmniej nie widze nic w lusterkach, ani noca gdy ktos za mna jedzie, ani w dzien Przed wymiana przy mocnych przyspieszaniach kopcilem coraz bardziej, az w koncu widzialem czarna zaslone dymna za soba. Dlatego zasugerowalem zeby to sprawdzic jako jedna z mozliwych opcji. Edytowane 12 Października 2011 przez csm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechalm Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 a jaki koszt wymiany przeplywki do 2.2 dci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dymienie na czarno świadczy o za dużej dawce paliwa a za małej powietrza i pod tym kątem rozpatrujcie panowie tą sprawę może sprawa związana jest też z ustawieniem kąta wtrysku Warto odwiedzić komputer a potem dobierać się do przepływki , będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csm Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) a jaki koszt wymiany przeplywki do 2.2 dci?? 1200zl jakos w intercars za nowy oryginal (wersja 136ps) - cena z wrzesnia br. Warto sie rozejrzec gdzie indziej, bo przy odrobinie szczescia mozna ogarnac sporo taniej. Edytowane 15 Listopada 2011 przez csm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechalm Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a po wymianie jak ksztaltuje sie spalanie i praca jednostki?? toc oczywiste ze komputer pojdzie w ruch jak cos,pytam profilaktycznie chociaz pierwsze objawy choroby powoli ssa widoczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Słyszałem że montują takie przepływki ------- http://www.pompapaliwa.pl/?nissan,186 Prócz tego poczytaj tu -------- http://forum.nissank...przeplywomierz/ Co do napięcia, to 0,95-1,2. Edytowane 17 Listopada 2011 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 A może jakaś nieszczelność między turbosprężarką a kolektorem dolotowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi