Gość yogas11 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Czy ktos orientuje sie w jakich rocznikach nissana primery był instalowany silnik diesla 2.2 dti produkowany przez nissana czy moze wszystkiebyly od renowki? konkretnie chce sie dowiedziec jaki silnik siedzi w tym samochodziku poniewaz zastanawiam sie nad jego kupnem a wiem ze 2.2 renowki nie cieszy sie zbyt duzym powodzeniem:) http://auto-george.otomoto.pl/nissan-primera-navi-klimatronic-102tys-km-bdb-C20809416.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 z tego co wiem to jest ten trochę lepszy silnik, bo 140KM są gorsze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechalm Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 w primerze z tego co wiem przed fl byl montowany 2.2 produckji nissana o mocy 126km i po fl 2.2 dci nissana o mocy 139 km chyba z kolem dwumasowym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.