Gość Tofu Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jak sie demontuje poduszkę z kierownicy wie ktoś jak ma zatrzaski czy coś >???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 w mojej p11.144 chyba jest zamontowana na sruby imbusowe pod zaślepkami w kierownicy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Odpinasz od aku klemę, zdejmujesz dolną pokrywę plastikową pod kierownicą i odpinasz przewód poduchy, Po boku kierownicy masz zaślepki, zdejmujesz je i odkręcasz śruby po jednej na stronę, są tam torxy. I poduchę masz uwolnioną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 dzięki ,,,tak czułem że te torksy trzeba ruszyć tylko tam są tak jakby z bolcem w środku a te co mam są pełne i sie nie da wsadzić ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 To albo nawiercasz, klucz, wyłamujesz bolec w śrubie - ryzykowne, lub kupujesz torxa z otworem. Często stosuje się nietypowe śruby, żeby zniechęcić nieprofesjonalistów do otwierania urządzeń. Albo śruby które się zrywają podczas próby odkręcenia. Ale to inny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 To albo nawiercasz, klucz, wyłamujesz bolec w śrubie - ryzykowne, lub kupujesz torxa z otworem. Można też spokojnie kupić jednego torxa, a jeśli masz czas i chęci to możesz spróbować je odkręcić małym płaskim wkrętakiem. Sam tak robiłem gdy nie miałem odpowiednich końcówek i w 80% był sukces, tylko trochę się trzeba nakombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 15-20 zł to chyba nie majątek żeby sobie kupić cały komplet np. topexa , zawsze się przydadzą ... ale nie o tym temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.