Gość marekdaniel85 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam. Dziś pojawił sie w mojej p11 rocznik 1997 ciągły sygnał. Jest on nawet po wyciągnięciu klucza i zamknięciu auta. Jedynie po włączeniu zapłonu sygnał się wyłącza. Prubowałem odpiąć akumulator ale to nie pomogło. Jest to taki ciągły pisk. Proszę o poradę. Odpięcie akumulatora naprawiło nie działający od kilku miesięcy centralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Prawdopodobnie masz dorabiany alarm z podtrzymaniem bateryjnym syreny, i z nim jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekdaniel85 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Szczerze mówiąc to wydawało mi się że w tym aucie nie ma alarmu. Jeśli to by było to co myślisz to jak to wyłączyć? próbowałem bawić się bezpiecznikami. dźwięk milknie po wyciągnięciu bezpiecznika ROOM LAMP(BAT 10 A) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Spróbuj zlokalizować skąd ten dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 wygląda na coś z oświetleniem wnętrza, jak wyciągasz kluczyk to zapala się lampka wewnątrz auta i świeci dopóki nie zamkniesz auta na klucz. spróbuj tak zrobić z otwartym oknem i posłuchaj czy ucichnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekdaniel85 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ten bezpiecznik jest właśnie od podświetlania wew. auta. Dźwięk wydobywał się gdzieś pod kierownicą lub w okolicy regulacji nawiewu. Odpiołem akumulator na całą noc i pomogło więc na razie jest spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 gdzieś w konsoli jest czasowy wyłącznik oświetlenia, więc może to on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.