snajper Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 witam.dziś tj 13.10.2011 wyjąłem przepływomierz i wysyłam fotki ,powiedzcie jak to się czyści ,jak regeneruje ( aha przy okazji -wyczyściłem przepustnice i auto przyspiesza już ponad 3500 obrotów ,wcześniej więcej się nie wkręcał ,teraz nawet do 5000 na gazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Mam ten sam przypadek. a w jaki sposob czysciles przepustnice ? ja przeplywomierza w tym modelu też jeszcze nie czysciłem i ciekawi mnie ten temat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryka Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Przepływke czyści się specjalnym preparatem np CRC AIR sensor clean - pomaga chwilowo. Zwyczajnie po przebiegu 140-150 tys km przepływkę wymienia się na nową i jest po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymin Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja czyściłem benzyną ekstrakcyjną i od 15 tys.mam spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 a próbował ktoś czyścić alkoholem izopropylowym? (taki pomysł wkradł mi się do głowy)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymin Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Elektronikę zwykle czyszczę czymś co nie ma prawa zawierać wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 są specjalne środki do czyszczenia przepływomierzy jak i przepustnic np firmy liquy moly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.