Gość rastaman81 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 tu wpisujcie swoje uwagi odnośnie niewiedzy przy zakupie swojej almy, może komuś to pomoże przy zakupie a może komuś przy dalszej eksploatacji no to ja zaczne może. żałuje że nie wiedziałem zeby bliżej przyjrzeć się na zawieszene które w mig sie rozklekotało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Zdecydowanie mechanizm różnicowy. Żałuję, że nie sprawdziłem, utargowałbym jeszcze z 500 zł za ten feler. Wymiana łożysk w skrzyni miesiąc po zakupie. Poza tym żadnych niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzech Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Nie wiem czy bym utargował ale ręcznego nie sprawdzałem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jad1014 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 nie sprawdzilem zawieszenia i przez to zamiast utargowac to stracilem 800 pln i jeszcze zaluje ze nie przyjrzalem sie dokladnie pod samochodem bo belka pod chlodnica jest tak zgnita ze az boje sie jej dotykac zeby nie odpadla .... mysle co z nia zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wega67 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Trzeba wymienić koszt niewielki a jednak człowiek spokojniejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jad1014 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 no na to wygląda, już znalazłem opis jak to zrobić... oczywiście tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.