Gość patrykwwo Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Witam Wszystkich Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem dwóch Nissanów Almera N16 rocznik 2001. Nie ukrywam że auta kupiłem na handel ale po pierwszych kilometrach jestem bardzo mile zaskoczony. Silniczek jak nowy, żadnego wycieku, sam błysk, ładnie mruczy i w takiej normalnej jeździe daje radę, środek przyzwoity i bardzo obszerny. Ale zanim je sprzedam chciałbym wymienić olej oraz filtry bo kto wie jak długo będę nimi jeździł i tu moja prośba. Myślę o kupnie zamienników wf swędziszów na xxxxxxxxxxx lecz mam lekką obawę co do jakichkolwiek zamienników w swoim aucie zawsze używałem oryginałów, ale ostatnio już od kliku znajomych słyszę że przechodzą na zamienniki. Wiec mam dylemat oryginały czy zamienniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Nie kupuj tylko filtrów typu japan filtr czy inne krzak. Knecht, Mann, Bosch, Purflux - to jest najwyższa półka, idą na pierwszy montaż. Sędziszów czy Filtron - również wysoki poziom, ze wskazaniem na Sędziszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrykwwo Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Dzieki za odpowiedz też ostatnio słyszałem że polskie filtry zamienniki spisują się bez zarzutów zamówiłem sędziszów na mark.com.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Masz Almerę z 1998r. Czy czasami nie kupiłeś wtedy filtra Filtron OP 567/3? Bo powinieneś nabyć Filtrona OP 588. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.