robert.z30 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam wszystkich uzytkownikow , mam problem ze swiatlem mijania prawym , mianowicie nie dociera prad do kostki przy zarowce , zarowka jest nowa bezpieczniki w srodku samochodu sa dobre , w bezpieczniku od swiatel w skrzynce pod maska kolo wlewu plynu do spryskiwaczy jest prad , wiec chyba jest ok , przekaznik przy kierownicy tez , jak ruszalem kostka przy zarowce to swiatlo dzialalo ale po chwili juz nie i w koncu przestalo dzialac , prosze o jakies wskazowki gdzie i co mam szukac , z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 wepnij się szpilkami w kable przed kostką i wtedy sprawdź, bo może coś masz już poupalane tam i nie łączy, bo rozumiem, że zmiana żarówki nic nie dała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.z30 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 wepnij się szpilkami w kable przed kostką i wtedy sprawdź, bo może coś masz już poupalane tam i nie łączy, bo rozumiem, że zmiana żarówki nic nie dała?? nic nie pomoglo zmiana zarowki sprawdzalem przed kostka i pradu nie ma , kostke wyczyscilem i nic , wydaje mi sie ze podczas ruszania ta kostka moglo sie zrobic jakies zwarcie , bo jak rozebralem te kostke to byla w oplakanym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ale jak zwarcie by się zrobiło to wtedy bezpiecznik wywala, a tak pisałeś, że są OK i tylko jedna nie świeci, jak było w opłakanym stanie, to sprawdził bym dalej od kostki bo może gdzieś jest już "zmęczone" a jak to nic nie da to poprowadź kabel od drugiego światła i będzie gitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.z30 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ale jak zwarcie by się zrobiło to wtedy bezpiecznik wywala, a tak pisałeś, że są OK i tylko jedna nie świeci, jak było w opłakanym stanie, to sprawdził bym dalej od kostki bo może gdzieś jest już "zmęczone" a jak to nic nie da to poprowadź kabel od drugiego światła i będzie gitt dziwna sprawa ,dzis zadne swiatlo nie swieci , ciemno z przodu z tyl normalnie swieca , bezpieczniki sa ok , i gdzie i co szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 przełącznik pod kierownicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.z30 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 slychac takie pstrykanie podczas wlaczania swiatel i to moze byc wina tego przelacznika pod kierownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wladis_20 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam U mnie jest to samo też prawy przód nie świeci. Sprawdzałem bezpieczniki i żarówką jest ok. Udało się rozwiązać sprawę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.