Piotr1717 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam, Pomimo młodego wieku Patrola, wysiadły sprężyny gazowe pokrywy silnika i by dolać płynu trzeba pomóc sobie kijkiem by nie spadło na głowę. W ASO trzeba zamawiać i do tego po 600,-zł za sztukę. Zamiennik powinien kosztować 50-80 zł tylko gdzie kupić? Szukałem w sieci ze 3 godz i się poddałem - może ktoś pomoże? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopeder Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Średnio to wygląda z używanymi częściami, ale na allegro coś powinno być - napisz do ludzi mających całe samochody na części. Ja szukałem niedawno górnego zawiasu większej części klapy bagażnika. W ASO powyżej 500zł, kupiłem za 70 na allegro i jest w porządku. Poprosiłem o wystawienie aukcji i wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyku Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Mam dostęp do wszystkich części do Patrola poszukam i Ci odpowiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1717 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Mam dostęp do wszystkich części do Patrola poszukam i Ci odpowiem:) Dzięki Preferuję nowe - zwłaszcza w przypadku sprężyn gazowych - używanych się sprawdzi , też mogą być słabe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopeder Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Też racja - nigdy nie wiesz co kupujesz, ale z zamiennikami może być ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1717 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Koledzy Nie dostałem od nikogo podpowiedzi ale w końcu sam znalazłem rozwiązanie - zamówiłem w firmie produkującej takie sprężyny - koszt 60zł za szt + wysyłka. Będą za parę dni zobaczymy jaka jakość. Napisze jak założę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Kupujesz w Intercarsie ... idziesz ze starym ... dobierają bez problemu Weź najmocniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1717 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 W Intercarsie nie było. Zrobiła je dla mnie firma Eurotechnika z Jeleniej Góry. Szybko i tanio - super działają, choć wydaje mi się że produkt przyjechał z Węgier - może z kims tam wspólpracują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.