Gość Kudi Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam, mam zamiar zmienić przed zimą wszystkie płyny w primerze p11 1.6 200or (po lifcie). Zalecane mam produkty TEXACO,ale przeszukując forum nikt nie używa płynów tej firmy. Proszę o propozycję do wszystkich płynów. Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiwi Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Moja Primera od początku (2001r) jeździ na oleju Shell Ultra Recing 10w60. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudi Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 A jakie oleje przekładniowe, płyny hamulcowe , płyny do wspomagania polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Wiesz co?. Instrukcja obslugi sie klania . Do wspomagania -dexron3. Plyn hamulcowy -Dot4. Nie kupuj dot5 bo niby wydaje sie ze powinien byc lepszy a tak nie jest. Do skrzyni biegow olej przekladniowy SAE 75W/90. Jesli chcesz firmy Texaco to oczywiscie moze byc. Firma jak kazda inna. Do chlodnicy -albo kupisz koncentrat do rozrobienia z woda destylowana albo juz gotowy plyn . Ja mam zalany Petrygo i jest dobry. Do silnika oczywiscie jesli chcesz Texaco oczywiscie moze byc. Wiesz niektorzy przywiazuja sie do firmy tak jak moj szanowny tato do Castrola (zaden inny ) ,ale teraz jest wiekszy wybor firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.