Gość dudi Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Jakie ciśnienie powinna dawać pompa w Maximie motor VG30E. Sprawdziłem swoją na wolnych obrotach 1,9 bara przy 5000 obr spada do 1,6 bara. Przy odłączeniu podciśnienia od regulatora ciśnienia wzrasta o 0,5 bara. Czy ktoś ma info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 oczywiscie ze mam info. pozwol tylko ze wroce do domu ok?? bo narazie to sie w pracy morduje - nudzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ciśnienie systemu-bez podciśnienia - 3.0 bara , Ciśnienie regulacyjne-z podciśnieniem - 2.5 bara . Dane z programu AUTODATA 2003 . POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 a no to widze ze nasz kolega ma problem, zbyt niskie cisnienie w ukladzie, ale ja to jeszcze sprawdze u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 OK, sprawa jest taka. Przy kluczyku na ON lecz wylaczonym silniku cisnienie powinno wynosic 43 PSI, natomiat cisnienie paliwa na biegu jalowym pomiedzy 34 a 36 PSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dudi Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Dzięki za info. Pompa wymieniona nie wiem ile pompuje, ale jest dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.