Gość Jagla Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam. Chciałbym zapytać czy Do Nissana Primery P11 rok 98 , będą pasowały mniejsze felgi czyli 14"? Czy klocki nie będą blokować założenia takiej felgi???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 do P11 powinny wejść ale do P11.144 na pewno już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Do P11 wejdą 14' felgi. Wczesne egzemplarze na takich felgach wyjeżdżały z fabryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 98' to już chyba będzie model po zmianach, który wychodził na 15 calowych felgach. Najpewniej będzie, jak sprawdzisz średnice przedniej tarczy. Jak będzie 257 mm to felgi w rozmiarze 14 wejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drone Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 wejdą bez problemu- jeżdże na takich w zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ciekawe bo do mnie by nie weszly 14. Mam obecnie 15 i miedzy felga a zaciskiem jest doslownie 2 mm, a jak spotka sie odwanik z zaciskiem to jest nie mal na styk. Mam z 99r p11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Dlatego lepiej sprawdzić średnice tarczy i się upewnić. Do primer z silnikiem 1.6 mogli dawać mniejsze tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.