Gość Cenio Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Za każdym razem (albo prawie za każdym razem) kiedy wrzucam wsteczny słychać nieprzyjemny zgrzyt. Dlaczego? Ostatnio byłem w Opolu i jak mi zgrzytnął to aż ludzie się poodwracali a ja wtedy :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 wsteczny zawsze wrzuca sie delikatnie jak czujesz ze nie chce sie zalaczyc to puszczasz sprzeglo wciskasz jeszcze raz i wchodzi bezproblemowo to powinno dzialac na 99% samochodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Popieram text powyzej Eksploatowalismy z ojcem to samo auto mi wsteczny nie zgrzytal a staremu prawie zawsze (w sumie to on zlamal dzwignie zmiany biegow). Wsteczny jest niesynchronizowany i wrzuca sie go jak w ciezarowkach na 2 razy sprzeglo. jedyne auto z synchronizowanym wstecznym jakie znam to volvo 850 z manualna skrzynia. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 W moim Sunnym jest to samo, a w Primerze taty nigdy. Dziwne... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.