Gość garet007 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Hej mam Juka 1.5 dCi i rano mam problem z odpaleniem tak z 2-3 próby , dodam że autko kupione w czerwcu;/ temperatury w nocy może około -2 max, czy to możliwe, że swiece żarowe się przepaliły już? Macie podobne problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxyy777e Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Nie możliwe, o świece będziesz się martwił po kilku latach jazdy. Na początek zalej lepsze paliwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Hej mam Juka 1.5 dCi i rano mam problem z odpaleniem tak z 2-3 próby , dodam że autko kupione w czerwcu;/ temperatury w nocy może około -2 max, czy to możliwe, że swiece żarowe się przepaliły już? Macie podobne problemy? Miałem identyczną sytuację w tiidzie 1.5 dci następnego dnia po kupnie.Okazało się że jakaś wtyczka była źle wpięta.zdejmij plastikową osłonę i podociskaj co się da lub podjedź do aso.Niestety nie pamietam która to wtyczka ja to robiłem w aso(musiałem zostawic auto na noc u nich bo problem był tylko rano po zimnych nocach.Odtąd nie mam najmniejszych problemów z tym silnikiem,pali na dotyk nawet przy -25 C ,a stoi pod chmurką.(mam go 3 lata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.