Krzywulec Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam Mam pytanie dotyczące wskazań temperatury zewnętrznej w Notesie. Dzisiaj rano była ujemna temperatura i zaobserwowałem, że po odpaleniu samochodu zaczął migać wskaźni temp. zewnętrzej. Coś się uszkodziło z termometrem czy coś innego się dzieje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Od 3 stopni C w dół nie pamiętam do ilu, ma migać. Zwraca w ten sposób kierowcy uwagę na ryzyko gołoledzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Przy spadku zaczynającym się od 4 stopni wskaźnik miga informując o niebezpieczeństwie gołoledzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 U mnie przy 4 jeszcze nie miga. Ale przy 3 już tak. Nie pamiętam do jakiej temperatury ujemnej miga. Ale chyba do -3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 U mnie od 4 do -3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzywulec Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dzieki za wyjaśnienie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 U mnie chyba z tego co pamiętam od +4 do -3. Więc spokojnie...to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.