marcopolo2010 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam, mam taki mały problem gdzie moge dostać dekielek do felig alu 17 do P12? W serwisie czy szukac gdzies po szrotach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam, mam taki mały problem gdzie moge dostać dekielek do felig alu 17 do P12? W serwisie czy szukac gdzies po szrotach?? chyba sam odpowiedziałeś sobie na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ale w Aso dostane na stówe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) W ASO koszt dekielka ok 170 PLN sztuka, poszukaj na allegro koszt od 30 do 70 sztuka Edytowane 19 Października 2011 przez Oskar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) własnie na allegro nie ma w tym rzecz szukałem wcałym necie lipa:( Mam jeszcze prosbe jakl by ktos miał namiar na taki dekielek to bym był zainteresowany kupnem. pozdrawiam Edytowane 19 Października 2011 przez marcopolo2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Spokojnie musisz poczekać, na allegro co jakiś czas ktoś sprzedaję, ja tez kupiłem dopiero po jakimś czasie http://allegro.pl/nissan-dekielki-dekielek-oryginalne-na-sztuki-i1779967329.html http://allegro.pl/nissan-primiera-40315av710-dekielek-dekielki-bdb-i1824545970.html napisz do nich czy jeszcze mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 dobra bede czekał dzieki za linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurelius Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Potwierdzam. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i śledzić Allegro. Ja również miałem podobną sytuację, a obserwacja trwała ok. 4 miesięcy. Inna sprawa, że ze względu na cenę tych dekielków w ASO (150-170 zł za sztukę), są one "chodliwe" i szczególnie "chodzą" na parkingach przed centrami handlowymi. Ja tak straciłem swoje 2 dekielki. Edytowane 22 Października 2011 przez Aurelius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1391 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam, chciał bym wznowić temat pytaniem czy nie orientuje się ktoś w temacie zamienników tych dekielków, czy np po jakiejś drobnej modyfikacji nie da rady zamontować elementów inne, tańsze firmy? słyszałem gdzieś ze pasują jakies modele od Opla ale jest to typowo nie potwierdzona opcja. Oryginalnych szkoda mi kupować/trodno je trafić. Słaba opcją był by zakup nowych i cieszenie się nimi przez 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 U mnie na przykład w moto slepiku mają tego w różnych rozmiarach i kolorach. Na Alledrogo też roi się od uniwersalnych zamienników dekielków felg ALU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) własnie na allegro nie ma w tym rzecz szukałem wcałym necie lipa:( Mam jeszcze prosbe jakl by ktos miał namiar na taki dekielek to bym był zainteresowany kupnem. pozdrawiam Mam takowy- rozumiem iż chodzi o dekielek od fabrycznej felgi 17? cena 70+ przesyłka- będziesz chętny napisz na priv. Pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez krzycho59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam, chciał bym wznowić temat pytaniem czy nie orientuje się ktoś w temacie zamienników tych dekielków, czy np po jakiejś drobnej modyfikacji nie da rady zamontować elementów inne, tańsze firmy? słyszałem gdzieś ze pasują jakies modele od Opla ale jest to typowo nie potwierdzona opcja. Oryginalnych szkoda mi kupować/trodno je trafić. Słaba opcją był by zakup nowych i cieszenie się nimi przez 3 miesiące. Tutaj masz troszkę tańsze niż 70zł. http://allegro.pl/kola-felgi-dekielki-49200?string=nissan+primera+p12&search_scope=category-620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zola Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam. W tym przypadku najważniejszy jest wymiar dekielków! Ja też szukam do oryginalnych 17 nissana i u mnie średnica zewnętrzna wynosi 14cm. Ciężko znaleźć a jak już są to drogie. Powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi